Over ons

Over ons Ontdek het verhaal van Vitelco

Vitelco is één van de grootste kalverslachterijen in Europa. Weten hoe dat zo gekomen is? Ontdek ons verhaal.

De beste kalfsvleesproducten

Vitelco is een ervaren specialist in de productie van blank en (jong) rosé kalfsvlees, afkomstig van onze eigen kalveren. Als onderdeel van het wereldwijd opererende familiebedrijf PALI Group vinden onze producten hun weg over de hele wereld. Wat ons drijft, is ons enthousiasme om onze klanten elke dag te voorzien van topkwaliteit kalfsvlees. Een persoonlijke aanpak en betrokkenheid in de hele keten zijn daarbij de rode draad.

Ontdek het verhaal van Vitelco

 • 1990

  1990

  PALI Group wordt medeaandeelhouder van kalverslachterij Vitelco, samen met twee kalvermelkfabrikanten.

 • 2001

  2001

  Vitelco komt volledig in handen van PALI Group.

 • 2003

  2003

  Het hoofdkantoor van PALI Group vestigt zich aan de Veemarktkade in ’s-Hertogenbosch, naast Vitelco.

 • 2014

  2014

  PALI Group neemt vrieshuis Diepop in ’s-Hertogenbosch over en verandert de naam in Vrieskade. Vitelco, dat er pal naast staat, maakt sindsdien gebruik van dit vrieshuis met een invriescapaciteit van 300 ton vlees per dag.

 • 2014

  2014

  Vitelco neemt samen met een partner leerlooierij Koninklijke Hulshof in Lichtenvoorde over. Hier worden de kalfshuiden van Vitelco verwerkt.

 • 2017

  2017

  Vitelco neemt na een kleine verbouwing in de slachterij de nieuwe uitbeenderij in gebruik.

 • 2019

  2019

  Vitelco wordt 100% eigenaar van de leerlooierij waar volledig terug te traceren kalfsleer van Nederlandse bodem wordt geproduceerd. De leerlooierij wordt Vitelco Leather B.V.

 • 2021

  2021

  Lancering van de website www.smaakvolvlees.nl. Via deze website kunnen consumenten online kalfsvleesproducten van Vitelco bestellen. Het assortiment bevat ook varkensvleesproducten van zusterbedrijf PALI Meat.

 • 2022

  2022

  Lancering van Duke’s Cuisine, een concept voor de horeca met vers, gegaard en bevroren vlees. Alles wordt voorgesneden en verpakt in de juiste porties voor meer gemak.

Vitelco’s kwaliteitsgarantie

Vitelco is regisseur in de keten van kalfsvleesproducten. Daardoor beheersen we de kwaliteit van élke schakel in de keten. Onze grip baseren we op goede communicatie, heldere afspraken, ons bevlogen team van vakmensen en voortdurende controles op de processen. Het resultaat: volledige transparantie, van kalverhouderij tot eindproduct. En de garantie dat onze klanten kunnen rekenen op eersteklas kalfsvleesproducten.

Meer over kwaliteit

Bekijk onze kwaliteitscertificaten