Je bestelling op tijd op de juiste plaats Professioneel koeltransport

Onze vleesproducten leveren we veilig, verantwoord en op tijd bij je af, diepgevroren of gekoeld. Precies zoals jij het wilt.

Koeltransport: alles in de hand

Onder regie van PALI Logistics voeren we alle koeltransporten zelf uit, samen met een groep vaste vervoerders. We zorgen hierbij voor een nauwkeurige planning van ritten met moderne koelwagens en een vast team van chauffeurs. Zo ben je ervan verzekerd dat het vervoer van je producten altijd goed geregeld is. We vervoeren ze rechtstreeks vanuit uitbeenderij, uitsnijderij of vrieshuis naar je toe.

Voedselveilig vervoer

PALI Logistics en de vervoerders waarmee we werken zijn HACCP- en IFS-Logistics-gecertificeerd. Daarmee voldoen we aan de strenge eisen voor het voedselveilig vervoeren van levensmiddelenproducten. De koelwagens zijn daarvoor onder meer uitgerust met geavanceerde datacommunicatie-technieken die onze planners inzicht geven in de toestand van de lading. Ook de status van het voertuig en waar deze zich bevindt, kunnen ze op de voet volgen.

Specialist in veetransport

Naast het gekoeld vervoeren van vleesproducten zijn we ook specialist in veetransport. Ons wagenpark omvat moderne veewagencombinaties waarmee we dagelijks talrijke kalveren, varkens en geiten efficiënt en onder de meest optimale condities naar handel, veehouderij of slachterij vervoeren.

PALI Logistics in cijfers

20

veewagencombinaties

31

koeltrailers

3,3

miljoen kilometers

50

eigen chauffeurs

Transport

in eigen beheer

PALI Logistics in cijfers

Meer weten over onze transportfaciliteiten?