Duke's Cuisine: Nieuwe convenience-lijn voor de horeca

Duke's Cuisine: Nieuwe convenience-lijn voor de horeca

Gegaarde, verse én bevroren kalfs-, rund- & varkensvleesproducten van hoge kwaliteit

Vitelco lanceert een nieuwe convenience lijn met gegaarde, verse én bevroren kalfs-, rund- & varkensvleesproducten voor de horeca: Duke’s Cuisine. Met deze nieuwe convenience-lijn kunnen horecazaken ook met weinig personeel topkwaliteit serveren voor een goede prijs.

Gemak dient de chef

Duke’s Cuisine biedt oplossingen voor de uitdagingen waar de horeca voor staat door voorgesneden en voorgegaarde porties kwaliteitsvlees te leveren. Dat maakt het werken in de keuken in tijden van personeelsschaarste efficiënt en flexibel. Bovendien voorkom je verspilling doordat het vlees geportioneerd en courant gesneden is. De naam Duke's Cuisine refereert aan 's-Hertogenbosch, de geboorteplaats van dit nieuwe merk, en aan de vorstelijke kwaliteit van het vlees.

Ruim assortiment

Het assortiment van Duke's Cuisine bestaat voornamelijk uit kalfs- en varkensvlees, aangevuld met een aantal mooie rundvlees producten. Met een variatie van kalfslende, ribeye, ossobucco, tot french rack, kalfshaas hamburgers, zwezerik en entrecotes is er voor elk horecaconcept wat wils. Het paradepaardje is het assortiment gegaard vlees. Heerlijk mals, langzaam gegaard vlees is populair op een menukaart. Maar deze bereidingswijze is een grote uitdaging voor een restaurantkeuken, want dat kost heel veel tijd. Die tijd stopt Duke’s Cuisine er graag in zodat horecazaken deze gewilde producten toch kunnen voeren op hun kaart.

Kwaliteit gegarandeerd

Vitelco is één van de grootste kalverslachterijen en productiebedrijven van Europa. Het bedrijf produceert en levert kalfsvlees in alle mogelijke snitten, portioneringen en aantallen. Met Duke’s Cuisine bedient Vitelco nu ook de horeca rechtstreeks met hun vlees. Doordat het bedrijf betrokken is bij de hele keten van boer tot bord, kent de herkomst van het vlees geen geheimen. Kwaliteit en een eerlijke prijs zijn gegarandeerd.

Vanaf 3 mei is de nieuwe productlijn van Duke's Cuisine officieel te bestellen. Voor meer informatie www.dukescuisine.nl