Dé partner voor al uw kalfsvlees

Vitelco is uw partner voor blank en (jong) rosé kalfsvlees van hoogwaardige kwaliteit. Al ons kalfsvlees voldoet aan de hoogste eisen wat betreft dierenwelzijn.

Verpakking-blank-kalfsvlees.png

Met een passie voor kalfsvlees

Vitelco levert jong rosé, rosé en blank kalfsvlees in diverse snitten, vers, gegaard, vacuüm of bevroren. Maar ook wanneer u op zoek bent naar op maat geportioneerde, panklare producten, een unieke smaak of halal kalfsvlees: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Wij denken en werken altijd vanuit u, vanuit onze klant. Dus voor de beste kalfsvlees producten bent u bij Vitelco aan het juiste adres.

Duke's Cuisine

Duke's Cuisine biedt oplossingen voor de uitdagingen waar de horeca voor staat. Met onze convenience-lijn kun je, ook met weinig personeel, topkwaliteit serveren voor een goede prijs. Of je nu kiest voor onze verse, bevroren of gegaarde producten, kwaliteit staat altijd voorop. Met onze selectie gegaard vlees heb jij altijd prachtige producten op voorraad die je in een handomdraai kunt serveren, zonder het risico van derving.

Snel, makkelijk en ongelofelijk lekker!

Duke's Cuisine - verzenddoos def - mock-up.png

Vitel-oke doos-Current View.png

Vitel-oké

Met het kwalitatief hoogwaardige, duurzame, verantwoorde kalfsvlees van Vitel-oké gaan we net dat stapje verder op gebied van dierenwelzijn. Vitel-oké is onze overtuiging, onze filosofie. Regionale houderijen, goede leefomstandigheden en een liefdevolle verzorging van onze kalveren. 

Vitel-oké: voor een respectvolle relatie tussen mens, dier en natuur.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl