Dé partner voor al uw kalfsvlees

Vitelco is uw partner voor blank en (jong) rosé kalfsvlees van hoogwaardige kwaliteit. Al ons kalfsvlees voldoet aan de hoogste eisen wat betreft dierenwelzijn. Met ons merk Vitel-oké gaan we nog net een stapje verder én voldoen we aan het Beter Leven keurmerk. De producten van Vitelpro zijn exclusief, al naar wens geportioneerd en gegaard én custom-made.

Verpakking-blank-kalfsvlees.png

Met een passie voor kalfsvlees

Vitelco levert jong rosé, rosé en blank kalfsvlees in diverse snitten, vers, gegaard, vacuüm of bevroren. Maar ook wanneer u op zoek bent naar op maat geportioneerde, panklare producten, een unieke smaak of halal kalfsvlees: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Wij denken en werken altijd vanuit u, vanuit onze klant. Dus voor de beste kalfsvlees producten bent u bij Vitelco aan het juiste adres.

Vitelpro

Vitelpro staat voor blank en jong rosé kalfsvlees van topkwaliteit. Voor professionals in de horeca en foodservice alvast naar wens geportioneerd en gegaard. Van kalfsmedaillons en ossobuco tot gegaarde spareribs en halal bacon. Exclusief, op maat gemaakt en verpakt én direct te gebruiken. Andere wensen, smaken of ideeën? Wij denken graag met u mee.

Alleen het beste, malse kalfsvlees, dát is Vitelpro.

Gastronomiedoos.jpg

Vitel-oke doos-Current View.png

Vitel-oké

Met het kwalitatief hoogwaardige, duurzame, verantwoorde kalfsvlees van Vitel-oké gaan we net dat stapje verder op gebied van dierenwelzijn. Vitel-oké is onze overtuiging, onze filosofie. Regionale houderijen, goede leefomstandigheden en een liefdevolle verzorging van onze kalveren. 

Vitel-oké: voor een respectvolle relatie tussen mens, dier en natuur.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl