We zorgen voor de beste kwaliteit

Bij Vitelco gaan we voor tevreden klanten, een optimale samenwerking in de keten, een respectvolle benadering voor dier en milieu én natuurlijk de beste kalfsvlees producten. Door onze gestroomlijnde en doordachte manier van werken kunnen we de productie van kwalitatief hoogwaardig kalfsvlees garanderen.

Kalfsvlees-producten-kwaliteitsdienst.jpg

Betrouwbaar & transparant

We beheersen de kwaliteit binnen alle schakels in de keten. Hierbij hanteren we strenge regels ten aanzien van de gezondheid en het welzijn van de dieren. Met onze actieve ketenregie zorgen we voor een volledig transparante en uniforme productie die de hoge kwaliteit van het kalfsvlees waarborgt.

Onze interne kwaliteitsdienst ziet erop toe dat wij en onze ketenpartners aan alle internationale voorwaarden voldoen voor hygiëne, productcontrole, productkwaliteit en exporteisen. Onze kalfsvlees producten zijn door de unieke registratie en identificatie te allen tijde terug te voeren naar het individuele kalf.


Onafhankelijke controles

Diverse onafhankelijke instanties controleren onze werkwijze en producten. Zo voeren het KIWA KDS (Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector) en KIWA CBS (Centraal Bureau Slachtveediensten) dagelijks de officiële vleeskeuring en classificatie uit van de karkassen in de slachterij.

Bovendien ziet de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (de NVWA) toe op de veiligheid van de voedselketen en de gezondheid van de dieren. Zo weet u zeker dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Kalfsvlees-producten-onafhankelijke controles-131206_7114.jpg

Kwaliteitscertificaten

Vitelco voldoet aan de strenge eisen van de volgende kwaliteitsmerken - u kunt de certificaten downloaden door op de logo's te klikken:

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

René Steinmeijer DVM

KAM coördinator
T: +31 73 624 20 20 E: r.steinmeijer@paligroup.nl