Cookie Policy

Deze cookie policy regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van uw gebruik van onze website en de bijbehorende diensten. Deze verwerking wordt uitgevoerd door Vitelco b.v.als verantwoordelijke voor de verwerking, gevestigd te Veemarktkade 21, 5222 AE 's-Hertogenbosch ("wij”, “ons"), geregistreerd bij de KvK onder het nummer 16016191in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer u onze website en/of diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Als u meer wilt weten, lees dan onze Privacy Policy.

Door gebruik te blijven maken van onze website en/of diensten, erkent u dat u deze cookie policy zorgvuldig heeft gelezen en dat u ermee instemt zonder voorbehoud.

Wij behouden ons het recht voor deze cookie policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder uw aandacht worden gebracht via onze website en/of diensten. Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, toevoegingen of vervangingen, vragen wij u een e-mail te sturen naar communications@paligroup.nl. Indien wij hiervan geen mededeling hebben ontvangen binnen drie werkdagen nadat de wijzigingen, aanvullingen of vervangingen via onze website of diensten aan u zijn meegedeeld, wordt u geacht alle wijzigingen, aanvullingen of vervangingen te hebben aanvaard.

Welke cookies en waarom
Wanneer u onze website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Dergelijke cookies en soortgelijke technologieën omvatten onder meer:

NAAM TYPE DOEL BEWAARTERMIJN
_gid First Party Wordt gebruikt om je te identificeren als een bezoeker van deze site. Dit wordt bereikt door het genereren van willekeurige getallen. Er wordt geen persoonlijke informatie of gegevens bijgehouden. 1 dag
_ga First Party Wordt gebruikt om je te identificeren als een bezoeker van deze site. Dit wordt bereikt door het genereren van willekeurige getallen. Er wordt geen persoonlijke informatie of gegevens bijgehouden. 2 jaar
_gat Statistisch Cookie-naam die wordt geassocieerd met Google Universal Analytics. Wordt gebruikt voor het controleren van de hoeveelheid aanvragen en het verzamelen van data te beperken op druk bezochte sites Sessie
NID Third Party Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert in een recaptcha-script. Het ID kan worden gebruikt voor gerichte advertenties. 6 maanden
ASP.NET_SessionId Functioneel Sessie cookie voor statistiek, bewaren zoekwoorden, inloggen, terug naar vorige pagina functie, activeren van cookie plugins. Sessie

U kunt voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door uw instellingen in uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres communications@paligroup.nl. Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ga voor meer informatie naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Mei 2018