Regisseur van de kalfsvleesketen

Regisseur van de kalfsvleesketen

De producten van Vitelco zijn het resultaat van ketensamenwerking. Dat noemen we 'de kracht van samen'. 

Betrokken in de hele keten

We zijn betrokken bij alle schakels in de keten – en hebben de meeste in eigen hand. Zo ondersteunen we veehouders bij de inkoop van de kalveren en in de zorg voor de dieren. We regelen ook het transport, vaak met eigen veewagens. Verder doen we de slacht en de verwerking van kalfsvlees in eigen huis. Zo zorgen we, met respect voor mens, dier en omgeving, voor een prachtig eindresultaat. Samen met onze ketenpartners.

Inkoop kalveren

Wij kopen dagelijks kalveren in. Deze verkopen we na een strenge selectie door aan kalverhouderijen waar de dieren onder de beste omstandigheden opgroeien.

Lees meer

In- en verkoop

Kalverhouderij

Onze kalveren groeien op bij kalverhouderijen waarmee we nauwe partnerschappen aangaan. Onze specialisten onderhouden nauwe contacten met de veehouders en zorgen voor een goede begeleiding in alle stadia van het groeiproces van de dieren.

Lees meer

Hoogwaardige

Onze kalverslachterij

In ‘s-Hertogenbosch staat onze eigen, professionele Vitelco-kalverslachterij. Deze draait het hele jaar door. Onze vakmensen verwerken hier respectvol en secuur jaarlijks 350.000 dieren.

Lees meer

Gespecialiseerde

Onze uitbeenderij

In onze moderne uitbeenderij voor kalfsvlees verwerken we de kalveren een dag na de slacht meteen tot kalfsvleesproducten zonder been.

Lees meer

Dagelijks vers

Ons vrieshuis

Ons eigen vrieshuis in ’s-Hertogenbosch heeft een opslagcapaciteit van 45.000 vierkante meter en een invriescapaciteit van 150 ton kalfsvlees per dag. Het invriezen gebeurt direct na de slacht of verwerking van het vlees. Onze klanten bepalen op welke manier we dat doen: via tunnelvriezen of plaatvriezen. Beide manieren gebeuren razendsnel waardoor de kwaliteit van het vlees gewaarborgd blijft.

Ons vrieshuis

Transport

Het koeltransport van onze producten doen we met onze eigen koelwagens en chauffeurs en met een groep vaste, ervaren transportpartners. Hierbij houdt PALI Logistics de regie.

Lees meer

Je bestelling op tijd op de juiste plaats

Onze looierij

Kalfshuiden en vellen zijn bijproducten van het slachtproces. Die gaan naar ons zusterbedrijf Vitelco Leather waar we er hoogwaardig kalfsleer van maken. Zo helpen we mee aan een circulaire keten.

Lees meer

Onze looierij

Verkoop kalfsvlees

Onze kalfsvleesproducten vinden hun weg naar klanten in de hele wereld. In grote en kleine volumes, in wisselende snitten, geportioneerd of kant-en-klaar.

Lees meer

Zoveel klanten,