Onze kalfsvleesproducten zijn op vele manieren klaar te maken. En daardoor ideaal voor grootkeukens, cateringbedrijven en slagerijen.
                    Bij Vitelco kun je kiezen uit een groot assortiment kalfsvleesproducten. Van blank, jong rosé en rosé kalfsvlees met been of zonder been tot gegaarde producten.
                        Dit is slechts een greep uit ons assortiment.
Meer weten over ons assortiment? Ontdek:
                                1a. Nek zonder been
                                2a. Ribeye
                                2b. Dunne lende
                                2c. Haas zonder ketting
                                3. Stomp
                                3a. Staartstuk
                                3b. Dikke Lende
                                3c. Spierstuk
                                3d. Platte bil
                                3e. Bovenbil
                                3f. Ezeltje
                                3g. Peeseind
                                3h. Achterschenkel
                                3i. Achtermuis
                                4. Schouder
                                4a. Bloemstuk
                                4b. Schoudermuis
                                4c. Sukade
                                4d. Voorschenkel
                                5a. Borst met been
                                5b. Vang met been
                                6a. Tong
                                6b. Wang
                                6c. Hart
                                6d. Zwezerik hart
                                6e. Vetnier
                                6f. Lever
                                6g. Staart
                                6h. Longhaas
                                6i. Zwezerik keel
Meer weten over ons assortiment?
Blank kalfsvlees bestaat uit vlees van kalveren die hoofdzakelijk zijn gevoerd met melk en/of vloeibare restproducten. Het vlees is mals, met een fijne structuur, zeer mager en een verfijnde smaak. Bij Vitelco verwerken we wekelijks tot 4.000 blanke vleeskalveren om aan de grote vraag te voldoen.
Ons jong rosé kalfsvlees is afkomstig van onze kalveren tot acht maanden. We verwerken er wekelijks 3.000. Deze kalveren zijn gevoerd met melk en ruwvoer in een uitgebalanceerde samenstelling. Dit levert smakelijk, mals kalfsvlees op met een mooie, natuurlijke rosé kleur.
Rosé kalfsvlees is afkomstig van onze kalveren tot twaalf maanden die gevoerd zijn met een combinatie van ruwvoer, krachtvoer en een beetje melk. Dit ietwat zwaardere vlees is zacht van smaak, karakteristiek donkerroze van kleur en op vele manieren te bereiden.
Onze kalfsvleesproducten zijn op vele manieren klaar te maken. En daardoor ideaal voor grootkeukens, cateringbedrijven en slagerijen.
                    Met onze conveniencelijn Duke’s Cuisine leveren we vers, gegaard en bevroren kalfsvlees producten aan de horeca. Op maat geselecteerd en geportioneerd. Ideaal voor ondernemers die hun gasten onder alle omstandigheden tópkwaliteit willen serveren.
                    Al ons kalfsvlees is afkomstig van kalveren die opgroeien bij verantwoorde kalverhouders met hart voor dierenwelzijn. Sommige kalverhouders gaan daarin verder dan de wet vereist. De producten die van deze kalveren afkomstig zijn, voorzien we van het Vitel-oké-predicaat. Dat is nog eens bewust genieten!