Vitelpro – veal for professionals

Speciaal voor professionals in de gastronomie en foodservice heeft Vitelco een nieuwe productlijn ontwikkeld: ‘Vitelpro - Veal for professionals’. Vitelpro is hét antwoord op de vraag naar gebruiksklare kalfsvleesproducten van topkwaliteit.

Blank kalfsvlees

Vitelco levert zowel blank als jong rosé en rosé kalfsvlees, maar alleen het mooiste blanke kalfsvlees van topkwaliteit mag zich Vitelpro noemen. Daar komt bij dat een andere, luxere snit en de wijze van verpakken maakt dat Vitelpro zich met recht onderscheidt van andere kalfsvleesproducten. In de wereldwijde gastronomie en de professionele foodservice is steeds meer vraag naar kleinere porties van zeer hoge kwaliteit. Vitelpro is hét antwoord op deze vraag.

French rack_vitelpro-370x260.png
Tournedos_vitelpro-370x260.png

Strenge controle

Voor Vitelpro selecteren onze kalfsvleesspecialisten de kalveren al vooraf op de juiste kleur, gewicht en vorm. Na de verwerking volgt nog een extra strenge eindcontrole, ook op de snit. Alles wat uit de Vitelpro-doos komt heeft een gegarandeerde topkwaliteit. Door de strenge voor- en na-selectie van het kalfsvlees kunnen we u en uw klanten een constant kwaliteitsproduct presenteren. 


Van T-bone tot kalfsbacon

Vitelpro kalfsvleesproducten zijn beschikbaar voor onze wereldwijde afzetmarkt . Wij hebben hiervoor een assortiment samengesteld van zo’n 10 topproducten, zoals T-bone, ossobuco en kalfsbacon. Doordat we proactief inspelen op ontwikkelingen in de markt, verwachten we in de nabije toekomst nieuwe producten aan de Vitelpro-lijn toe te voegen.

Bekijk onze Vitelpro selectie en/of download de brochure

Ossobuco_vitelpro-370x260.png

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl