Kalfsvlees van Vitelpro

Vitelco levert onder de merknaam Vitelpro blank en jong rosé kalfsvlees van topkwaliteit. Naar wens geportioneerd en gegaard voor professionals in de horeca en foodservice. Alleen het beste malse kalfsvlees wordt voor Vitelpro geselecteerd, vlees met een fijne structuur en subtiele smaak, mager, voedzaam en vol vitaminen en mineralen.

Gezonde kalveren

Wij vinden het belangrijk dat onze kalveren gezond zijn en goed worden verzorgd. Daarom zien onze eigen specialisten erop toe dat de kalveren opgroeien onder de beste omstandigheden. Zij selecteren op kleur, gewicht en vorm. Na verwerking vindt een strenge eindcontrole plaats. Het mooiste kalfsvlees wordt op dat moment geselecteerd voor Vitelpro.

French rack_vitelpro-370x260.png

Tournedos_vitelpro-370x260.png

Op maat geportioneerd en panklaar

Vanuit de horeca en foodservice is veel vraag naar geportioneerd kalfsvlees. In ons assortiment vindt u verschillende kalfsvleesproducten van de hoogste kwaliteit. Van kalfsmedaillons tot onder andere burgers, kalfsbacon, ossobuco, kalfstournedos, T-bones en gegaarde spareribs. Exclusief, op maat gemaakt en verpakt en direct te gebruiken.

Convenience producten

Heeft u een innovatief idee of behoefte aan specifieke kalfsvleesproducten? Dan bent u bij Vitelco aan het juiste adres. Samen met u ontwikkelen we een compleet nieuw product. Een custom-made product dat past bij de smaakbeleving van u en uw klant.

Ossobuco_vitelco-253 blauw.jpg

Bacon_vitelco-367 blauw.jpg

kalfsbacon

Vaak wordt bij bacon meteen gedacht aan varkensvlees. Maar wij hebben kalfsbacon ontwikkeld. Met kalfsvlees hebben we de mogelijkheid om de vorm, de smaak en het mondgevoel te creëren van echte bacon. En daarin is Vitelco echt uniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl