Vitel-oké: natuurlijk kalfsvlees

Kwalitatief hoogwaardig kalfsvlees, duurzaam en verantwoord geproduceerd. Vitel-oké is meer dan alleen een merk – het is al sinds 2010 onze overtuiging en filosofie. Het welzijn van de kalveren en een gezonde en respectvolle veehouderij vinden we erg belangrijk. Vitel-oké staat voor regionale houderijen, goede leefomstandigheden en een liefdevolle verzorging van onze dieren.

Bekijk onze selectie Vitel-oké kalfsvlees
_DSC7218.JPG

Omdat duurzaam beter is

Gezonde en vooral bewuste voeding is allang geen trend meer, maar eerder een nieuwe lifestyle waarin steeds meer mensen geïnteresseerd zijn. Wat we eten, bepaalt ons leven en is in belangrijke mate van invloed op onze gezondheid, tevredenheid en ons geluk. We willen gezond leven en bewust genieten. Daarom letten we steeds meer op wat we eten en waar ons eten vandaan komt. En dat is goed. Met Vitel-oké laten we zien hoe belangrijk een respectvolle relatie tussen mens, dier en natuur is.


Verantwoorde kalverhouderij

Sinds 2010 hanteert Vitel-oké nieuwe maatstaven voor een verantwoorde veehouderij. Onze kalveren zijn gehuisvest in sociaal verantwoorde groepen, hebben voldoende ruimte om te leven en te bewegen en krijgen veel daglicht. De dieren hebben altijd de beschikking over kwalitatief hoogwaardig en gevarieerd voer en vers drinkwater.

We werken samen met een groot aantal regionale kalverhouders, die uitsluitend kalveren uit hun directe omgeving houden. Zij letten er bovendien op dat het vervoer van de dieren zo stressvrij mogelijk plaatsvindt. Daarom is de transportduur van de dieren streng gelimiteerd en zijn onze innovatieve vrachtwagens voorzien van airconditioning en drinkwatervoorzieningen.

Jozien Rommens.jpg
Rucken_370.png

Hoge kwaliteit

Voor onze eigen Vitel-oké standaard hanteren we hoge dierwelzijnseisen. De naleving van al deze criteria wordt voortdurend getoetst door onafhankelijke certificerende instellingen.


Kwaliteitskeurmerken

Duurzaamheid en kwaliteit over de hele linie – dat is onze drijfveer! Al onze producten worden geproduceerd onder voortdurend toezicht van onafhankelijke keuringsdiensten en voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van productie en logistiek. Onze hypermoderne productielocaties zijn uniek in Europa en stellen een nieuwe norm wat kwaliteit betreft. Vitel-oké beschikt over de volgende kwaliteitskeurmerken:

Het productassortiment – individueel en veelzijdig

Vitel-oké is jong rosé kalfsvlees voor de echte liefhebber. Lichtroze, zeer mals en aromatisch van smaak. Of het nu wordt bereid als kalfsfilet, French rack of staartstuk - Vitel-oké voldoet altijd aan de hoogste smaakeisen.

Ons assortiment voor de groot- en detailhandel is net zo individueel en veelzijdig als onze service. Snit en verpakkingsgrootte geheel volgens uw wensen, of als uw exclusieve en kwalitatief hoogwaardige eigen merk – bij ons is het allemaal mogelijk!

French Rack_Front.jpg

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl