Kalfsvlees producten invriezen

Ons eigen vrieshuis Vrieskade heeft een invriescapaciteit van wel 300 ton per dag. We kunnen onze kalfsvlees producten er direct dezelfde dag invriezen op verschillende manieren, ook afhankelijk van de vraag van de klant.

Tunnelvriezen-en-plaatvriezen-DTZ8458.jpg

Tunnelvriezen & plaatvriezen

In ons vrieshuis kunnen we kleinschalig doorvriezen in de vriestunnel voor 24 pallets. Grootschalig tunnelvriezen doen we met twee grote vriesbunkers met een capaciteit van 200 pallets. Daarnaast kunnen we ook versneld plaatvriezen, als dat nodig is.


Opslag op maat

Vrieskade beschikt over een opslagcapaciteit van 45.000 vierkante meter. We hebben dus alle ruimte om uw kalfsvlees producten in te vriezen én te bewaren. Dankzij de verschillende bewaarcellen bieden we altijd opslag op maat.

Opslag-vrieshuis.jpg
Ontdooi-en-tempereercellen.jpg

Bepaal uw temperatuur

U kunt ons aangeven op welke verwerkingstemperatuur u de kalfsvlees producten wilt ontvangen. Met onze speciaal ontworpen ontdooi- en tempereercellen zorgen we ervoor dat we uw bestellingen uitleveren op de gewenste temperatuur. U kunt kiezen uit temperaturen tussen de -18 °C en +2 °C.


Ook verpakt kalfsvlees

Wilt u uw kalfsvlees producten speciaal verpakt ontvangen? Ook dat kan. Als extra dienstverlening kunnen we het kalfsvlees handmatig voor u verpakken, ook als vleeswarenpakketten.

verpakt-kalfsvlees.jpg

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Bert van den Boogaard

Bedrijfsleider Den Bosch
T: +31 73 624 20 60 E: b.vd.boogaard@vitelco.nl