Kalfsvlees producten invriezen
Ons eigen vrieshuis Vrieskade heeft een invriescapaciteit van wel 300 ton per dag. We kunnen onze kalfsvlees producten er direct dezelfde dag invriezen op verschillende manieren, ook afhankelijk van de vraag van de klant.

Tunnelvriezen & plaatvriezen
Tunnelvriezen is een zeer snelle manier van invriezen. In ons vrieshuis kunnen we doorvriezen in onze vriestunnel of in onze vriesbunkers. Indien nodig, kunnen we ook versneld plaatvriezen.
Vers onverpakt vlees wordt in ongeveer drie uur tijd ingevroren, waardoor de kwaliteit van het vlees gewaarborgd blijft.
Bepaal uw temperatuur
U kunt ons aangeven op welke verwerkingstemperatuur u de kalfsvlees producten wilt ontvangen. Met onze speciaal ontworpen ontdooi- en tempereercellen zorgen we ervoor dat we uw bestellingen uitleveren op de gewenste temperatuur. U kunt kiezen uit temperaturen tussen de -18 °C en +2 °C.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze specialist: