Dagelijks vers maatwerk

In onze moderne uitbeenderij maken wij uw kalfsvleesproducten dagelijks vers op maat. Per individuele snit kunnen we op kleur en gewicht selecteren. We kunnen zelfs per individueel kalf bepalen hoe we het verdelen. Zo kunt u altijd op maatwerk rekenen, óók als het om kleinere volumes gaat.

Uitbeenderij_traceerbaar tot in de doos_6648.jpg

TRACEERBAAR TOT IN DE DOOS

Het is steeds belangrijker om de exacte herkomst van vlees te garanderen en dat kunnen wij tot op het individuele kalf. In onze uitbeenderij blijven de onderdelen van het kalf in de hele lijn bij elkaar en direct daarna etiketteren we ze. Zo weten we precies van welk kalf het stuk vlees komt. Die traceerbaarheid garanderen we zelfs tot in de doos.

GEAUTOMATISEERDE INSTRUCTIES

Alle uitbeners van Vitelco hebben een eigen scherm waarop ze kunnen zien hoe ze elk stuk moeten snijden, wat exact de gewenste snit is. Omdat de instructies per kalf geautomatiseerd zijn, kunnen ze eigenlijk geen fout meer maken en is er telkens maatwerk mogelijk. De computer bepaalt van voor tot achter wat er met het kalfsvlees gebeurt en maakt de aansturing eenvoudiger. 

Uitbeenderij_geautomatiseerde instructies_6740.jpg

Uitbeenderij_label-controle op kwaliteit_6797.jpg

CONTROLE OP KWALITEIT

Aan het eind van de lijn komt automatisch het juiste etiket op het product en daar kunnen we via een scherm ook gelijk zien of het werk geheel volgens instructies is uitgevoerd. De kwaliteitscontrole op het snitwerk is hiermee dus ook eenvoudiger. Dit vinden we belangrijk bij Vitelco, omdat we u als klant willen garanderen dat u de kwaliteit krijgt die u inkoopt.

Speciaal voor u verpakt

We kunnen uw kalfsvlees producten zonder been op verschillende manieren verpakken. Zo kunt u kiezen voor vacuümverpakte kalfsvlees producten, voor ingevroren kalfsvlees zonder been, voor levering in dozen of in kratten... Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Koopt u kalfsvlees producten in voor retail of foodservice? Dan kunnen we ook zorgen voor een geportioneerde aanlevering. Vacuümverpakt of in een skin-pack, wat u wilt.

Bekijk onze producten in de kalfsvlees producten zonder been.

 

Uitbeenderij_vacuum verpakt_kalfsvlees_6873.jpg

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl