Eigen kalverslachterij

Alle kalfsvlees producten die wij leveren komen van kalveren die we zelf op een respectvolle manier slachten in onze slachterij. Onze medewerkers zijn vakmensen die snel en secuur in één lijn werken.

Ervaring & vakmanschap

De kalverslachterij van Vitelco staat voor echt vakmanschap en passie voor kwalitatief hoogwaardig kalfsvlees. We willen u de beste kalfsvlees producten bieden en daarbij het volledige kalf benutten.

Dankzij onze ruime ervaring en onze wereldwijde afzetmarkt, kunnen we heel servicegericht leveren en werken. We kunnen met gemak samengestelde orders aan. Van complete karkassen en producten met been tot gebruiksklare PAD ('prêt à découper') en convenience producten.

Kalverslachterij-vakmanschap-WJ131206_5906.jpg

Kalverslachterij-kwaliteitskalfsvlees-DTZ7551.jpg

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Tijdens de hele keten bewaken we de kwaliteit. We werken in de slachterij dan ook volgens de strikte regels van alle keurmerken. Hier kunt u meer over lezen onder het kopje Kwaliteit.

Door onze uniforme manier van werken en de grote volumes zijn we bijzonder betrouwbaar als leverancier van hoogwaardige kwaliteit. U kunt altijd op ons rekenen voor de kalfsvlees producten die u nodig heeft. We voeren jaarlijks zo'n 400.000 slachtingen uit en daarmee kunnen we uitstekend aan de vraag naar blank en (jong) rosé kalfsvlees voldoen.

Maatwerk & halal

Omdat we met vakmensen werken en grote volumes draaien, kunnen we u ook maatwerk bieden. Wilt u afwijkende snitten? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Wilt u een halal slachting van het kalfsvlees? Ook dat is mogelijk. Het Control Office of Halal Slaughtering & Halal Quality Control is een onafhankelijke organisatie die er voor u op toe ziet dat wij aan alle geldende eisen voldoen.

Halal in kader.png

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Jos Cuppers

Accountmanager Nederland
T: +31 73 624 20 60 E: j.cuppers@vitelco.nl