Actueel

Vitelco introduceert Vitelpro - Veal for professionals

Vanaf medio oktober kunnen professionals in de gastronomie en foodservice beschikken over de mooiste producten van blank kalfsvlees, speciaal geselecteerd en verpakt: ‘Vitelpro - Veal for professionals’. Met deze speciale Vitelpro lijn presenteert Vitelco een heel gericht antwoord op de groeiende vraag naar kalfsvleesproducten van topkwaliteit.

Vitelpro staat voor kalfsvleesproducten die Vitelco speciaal selecteert, produceert en verpakt voor de professionele foodservice en gastronomie. Vitelco levert al jaren hoge kwaliteit kalfsvleesproducten aan verschillende markten verspreid over de hele wereld. Met de introductie van Vitelpro kunnen zij deze markten nóg beter bedienen.

"Bij Vitelco zijn we er trots op dat we prachtige producten kunnen leveren in diverse snitten, verpakkingen en aantallen, al naar gelang de wensen van de klant. Wij hebben een brede afzetmarkt, kennen deze markt op ons duimpje en hebben onlangs onze vernieuwde, geavanceerde uitbeenderij in gebruik genomen. Deze nieuwe productieruimtes en verpakkingslijn stellen ons in staat gebruiksklare en geportioneerde kalfsvleesproducten aan te bieden, in diverse grote en kleinere hoeveelheden."

In de wereldwijde gastronomie en de professionele foodservice is steeds meer vraag naar kleinere porties van zeer hoge kwaliteit. Vitelpro is het antwoord op deze vraag.

Pim Oostelbos en Clemens Roelofs, projectleiders Vitelpro

Blank kalfsvlees van gegarandeerde, hoge kwaliteit
Vitelco levert zowel blank als jong rosé en rosé kalfsvlees, maar alleen het mooiste blánke kalfsvlees van topkwaliteit mag zich Vitelpro noemen. Daar komt bij dat een andere, luxere snit en de wijze van verpakken maakt dat Vitelpro zich met recht onderscheidt van andere kalfsvleesproducten.

Voor Vitelpro selecteert de kalfsvleesspecialist de kalveren al vooraf op de juiste kleur, gewicht en vorm. Na de verwerking volgt nog een extra strenge eindcontrole, ook op de snit. Pim Oostelbos: “Alles wat uit de Vitelpro-doos komt is van een gegarandeerde topkwaliteit. Door de strenge voor-
en na-selectie van het kalfsvlees kunnen we de inkopers én hun klanten een constant kwaliteitsproduct presenteren. De Vitelpro dozen hebben een kleinere afmeting en lager standaard gewicht dan de reguliere dozen en ze bevatten kleinere verpakkingen. Hierdoor kunnen de inkopers ook gemakkelijk de wat kleinere klanten bedienen.”

Van T-bone tot kalfsbacon
Vitelpro kalfsvleesproducten zijn beschikbaar voor de wereldwijde afzetmarkt van Vitelco. Vitelco heeft hiervoor een assortiment samengesteld van zo’n tien topproducten, zoals T-bone, ossobuco, kalfsbacon en speciaal geselecteerde blanke, technische delen. Clemens Roelofs: “We spelen proactief in op ontwikkelingen in de markt. We verwachten dan ook in de nabije toekomst nieuwe producten aan de Vitelpro-lijn toe te voegen.”

Bekijk onze Vitelpro selectie of download de brochure