Aktuelles

Vitel-oké certficering vernieuwd!

Vitelco is één van de grootste kalverslachterijen en uitbeenderijen van Europa en maakt onderdeel uit van PALI Group, de wereldwijd bekende veehandelsonderneming en vleesproducent. PALI Group kent een sterk geïntegreerde structuur en maakt vanuit haar rol als ketenregisseur heldere afspraken met alle schakels in de keten en bewaakt hiermee ook de gezondheid en het welzijn van de dieren.

Vitel-oké is de kwaliteitsstandaard die speciaal ontwikkeld is voor kalverhouderijen, die kalveren leveren aan Vitelco én voldoen aan de hoge (bovenwettelijk) gestelde eisen t.a.v. dierenwelzijn, diergezondheid, diervoeding, huisvesting en bedrijfsvoering. Zowel de deelnemers aan Vitel-oké als Vitelco zelf worden onafhankelijk gecontroleerd door deskundige en onafhankelijke inspecteurs. Dit draagt bij aan het vertrouwen en de transparantie die PALI Group met de Vitel-oké certificering nastreeft.

We danken onze afnemers en al onze deelnemende kalverhouderijen voor het gegeven vertrouwen in Vitel-oké. Samen met onze ketenpartners blijven we voor de beste resultaten gaan in álle schakels van onze keten.

Indien u interesse heeft in ons Vitel-oké kalfsvlees assortiment, neemt u dan contact op met uw eigen contactpersoon bij Vitelco of via sales@vitelco.nl.